Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 22

Dette er innlegg 23 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 22: Årets andre bonussommer på Norsjø, 7.-16. august 2020

– Å Jobetrotter, jeg klarer ikke å bli lei av Norsjø jeg altså, sukket Grybetrotter etter at vår to ukers planlagte juli-ferie var over. Og det var etter at vi totalt hadde tilbrakt mer tid på Norsjø enn noen gang, både med bonusferieuka i juni og masse helger i tillegg til de to planlagte ukene i juli. – Vi MÅ jo utnytte sommerstedet vårt litt lenger før vi stenger oss inne i leiligheten vår i høst, uten utsikt til reisebedring, fortsatte hun. 

– Ja, men da tar vi en uke til, istemte Jobetrotter. Det passer bra for meg andre uka i august. 

I august kunne Jobetrotter nyte nok en sydenuke på Norsjø Ferieland, i vår egen digre hage på campingen.

Heldigvis passet det også bra for værgudene den andre uka i august. For mens juni var varm, var den planlagte juli-ferien vår med unntak av noen få dager, mye kaldere enn vi noen gang kan huske det. Andre uka i august kom tropevarmen igjen, og Grybetrotter gikk tilbake til samme euforiske humør som hun pleier å ha i tropevarmen, men som var erstattet med bare vanlig godt humør i juli.

Mens Grybetrotter har en solid og dyr solstol som har holdt siden tidlig 2000-tallet, har Jobetrotter tatt til takke med en billigvariant i rød plastikk som kunne ryke når som helst. Og etter å ha blitt godt brukt i en lang sommer på Norsjø røyk den som ventet til slutt. Hva gjør man da? Jobetrotter bygger seg en ny:

Sommerens salgsobjekt: 

Her fulgte rubbel og bit av både alter, kors, møbler og benker med på kjøpet. Hva prisen var fant vi aldri ut da. Og om kirka nå faktisk er solgt, aner vi heller ikke.

 

 

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 21Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 23 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *