Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 2

Dette er innlegg 3 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 2 – Kinesisk matgilde i Singapore

Årets første middag ble tilbrakt sammen med reisefølget vårt Marentrotter og Fredriktrotter på East Treasure Chinese restaurant ved Clarke Quay i hjertet av Singapore. Her var rettene mange og digre, og delingsvilligheten stor. Dette var jo før deling av mat med venner fra annen husholdning ble strengt forbudt må vite. Maten var nydelig, og det mest autentiske kinesiske måltidet vi har hatt siden vi besøkte Bejing i 2018.

I varme land spiser vi middag utendørs, i hvert fall hvis man kommer fra kalde nord. Riktignok var vi de eneste som ville sitte ute denne varme sommerkvelden. De lokale foretrakk aircondition innendørs. Og her skulle man tro vi var føre var med god plass mellom oss ved bordet. Men lite visste vi om at store bord og mye avstand snart ble den nye normalen.

 

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender: En årskavalkade, luke 1Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 3 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *