Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 5

Dette er innlegg 6 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 5: Singapore Sling på Raffles hotel

Helt siden Grybetrotter og Jobetrotters første besøk på Raffles hotel i Singapore i 2016, har Grybetrotter hatt tradisjon for å ta alle hun reiser med dit etterpå. Marentrotter og Fredriktrotter fikk heller ikke unntak fra denne tradisjonen, og lørdag 4. januar inntok vi årets Singapore Sling.

Grybetrotter har tidligere bare vært på Raffles hotel like før stengetid, og har da kommet rett inn uten kø. Ideen vår om å prøve drinken på dagtiden i helga, viste seg å ikke være veldig original, for denne gangen var vi overhodet ikke alene. Tre kvarter måtte vi henge i kø før vi slapp inn, i et forrykende regnvær som vi heldigvis var beskyttet fra under tak. Men vi var på ferie og hadde null bekymringer, så det gjorde bare at vi satte ekstra pris på drinkene da de endelig kom.

Humøret var på topp da vi slurpet i oss Singapore Sling i ulike varianter på legendariske Raffles hotel, lørdag 4. januar. Lite visste vi da om at den hittil vellykkede ferien bare noen timer senere ville ta en brå og uventet slutt.

 

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 4Grybetrotters julekalender. En årskavalkade. Luke 6 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *