Mens vi venter på Grybetrotters julekalender

Dette er innlegg 1 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Norge og verden 2020

Covid 19 satte en stopper for de fleste planer i år, også Grybetrotter og Jobetrotters reiseplaner. Til tross for dette har vi faktisk rukket å være i to utland i 2020, før verden stengte. Likevel drepte den første nedstengningen i mars Grybetrotters videre skrivelyst, og blogginnleggene fra Aruba ble aldri ferdig.

For å bøte på dette introduserer vi i år Grybetrotters julekalender. Her vil vi fra 1. desember publisere hittil ukjente bilder, supplert med små innlegg fra reisene våre som erstatning for de vi aldri fikk skrevet. Rett og slett en årskavalkade, med både oppturer og nedturer fra året som har gått.

Mange har nok følt at 2020 har vært som et Escape room man aldri kommer seg ut av. Vi sleit selv med å komme oss ut av det vi prøvde på sammen med Ingunntrotter og Andrétrotter på Norsjø i sommer.

Klarer vi å karre oss fram til jul og rømme ut av 2020 mon tro?

Bli med og tell ned!

Series NavigationGrybetrotters julekalender: En årskavalkade, luke 1 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *