Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 3

Dette er innlegg 4 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 3: Gardens by the bay, Singapore

Grybetrotter ivrig i Gardens by the Bay 2. januar:

– Å den handicapdassen skal jeg på. Håper ikke det sitter en japaner der og driter. 

Mann med asiatisk utseende som går ved siden av: Å, er det nordmenn her…?

Nei, kommentaren var ikke raisistisk ment, men en intern spøk, med referanse til en opplevelse vi hadde dagen før. Der vi etter å ha stått og ventet og banket på utenfor en lydløs handicapdo i et kvarter, til slutt hadde lirket opp døren fordi vi ikke trodde det var noen der og blitt møtt av en japaner uten verken rullestol eller noen skavanker, men som like gjerne slappet av med en avis mens han satt og dreit.

Men det visste jo ikke mannen vi delte statsborgerskap med. Og omtrent like pinlig berørt som vi ble da vi hadde lirket opp dodøra dagen før, ble Grybetrotter da mannen spurte om det var flere nordmenn her. Dermed fant vi veien til do enda kjappere gitt…  

Uansett var det til tross for overskyet vær, en behagelig dag å spasere rundt i Gardens by the Bay på. Hagen bak Marina Bay Sands, som Grybetrotter har vært i utallige ganger før. Og som hun alltid vender tilbake til når hun besøker sitt elskede Singapore.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Grybetrotter ved Marina Bay på årets andre dag.

 

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 2Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 4 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *