Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 10

Dette er innlegg 11 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 10: Strandpromenadetur på Palm Beach

Fra Eagle Beach til Hadicurari Beach på Aruba er det 5 km med strandlinje, og mellom denne strekker strandpromenaden til Palm Beach seg. Strandpromenaden er lett å trille på stort sett hele veien, med unntak av et parti midt i, hvor man må forsere noen meter i sanda før man kommer bort på hardt underlag igjen. Den 3. februar ville vi ha strand og sand, og bestemte oss for å gå sånn cirka det meste av fem kilometerne og litt tilbake igjen, etter som vi hadde parkert midt mellom.

Langs strandpromenaden på Palm Beach rager øyas største luksushoteller. På dem var det fritt fram for å gå inn å inspisere, noe vi selvsagt gjorde. Her ser vi ut over det gedigne, majestetiske bassenget til Riu Palace hotel, som Grybetrotter syns var desidert finest. Riktignok var vi ikke veldig misunnelige der det krydde av folk med musikken dunkende i bakgrunnen. Vi var godt fornøyd med å vindusshoppe også her, for så å kunne trekke oss tilbake til vår rolige oase på vårt langt mer beskjedne Sea Breeze Ocean apartment. Men hadde vi ønsket oss en luksusferie med full universell utforming, ville dette vært et absolutt egnet sted.

Grybetrotter på karibiatur, har lagt luksushotellene bak seg.

På vår vei langs strandpromenaden i Palm Beach

 

Selv om hotellene var private, er strendene offentlige, og det er fritt fram for å legge seg på stranda med håndkleet sitt hvis man ønsker det. Det er dette som skiller strendene på Aruba fra mange andre karibiske øyer, blant annet naboøya Curaçao, som har langt flere private strender der offentligheten ikke får innsyn. Og akkurat, her ved Divi Aruba Phoneix hotel tok vi oss et bad i det varme vannet to dager senere.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Drømmeutsikt for Grybetrotter på vei tilbake til Pos Chikito….

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 9Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 11 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *