Historien om bloggerjakka

Det var en gang jeg var på bilferie i Europa. Nærmere bestemt for tre uker siden.  Som den varmesøkende reiseren jeg er, hadde jeg selvsagt nekta å ta med meg jakke fra Norge. Jeg skulle jo til sydenland!

Og joda, to uker i Sør-Italia ga sydenvarme det. Likevel måtte jo ferden gå hjemover til slutt, og på vei tilbake tilbrakte vi et par dager i Hamburg før Kielferga putra oss hjem. Etter som været da merkverdig nok var blitt kaldere, endte jeg opp som den lykkelige eier av denne jakka:


Vel hjemme i Norge og tilbake i vennekretsen, var det en venninne som gledesstrålende utbrøt: «Oj, har du fått deg bloggerjakke?», første gang hun så den. Slik lærte jeg hvordan en bloggerjakke ser ut, og slik startet den naturlige opptakten til oppstarten av reisebloggen min 🙂

One thought on “Historien om bloggerjakka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *