Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 7

Dette er innlegg 8 av totalt 25 i føljetongen Grybetrotters julekalender 2020

Luke 7: Drømmen om det perfekte bassenget

Det perfekte bassenget ligger i Singapore. Bassenget er stort nok til at alle kan trene effektivt i det. Men det som faktisk gjør det perfekt er den direkte utgangen fra plattingen på hotellrommet. Ingen lange ganger eller heiser du må bruke tid i før du kommer til bassengområdet. Isteden kan du bare rulle ut av senga og rett ned i bassenget.

Mens det blir stadig mørkere her i vårt kalde land, benytter vi luke 7 til å drømme oss tilbake til dette. Det perfekte bassenget finner du på Park Regis Singapore.

Grybetrotter booket allerede i februar samme rom på hotellet i januar/februar 2021 med mulighet for avbestilling inntil tre dager før. Det er nok dessverre mest sannsynlig at neste års reservasjon må avbestilles…..

For ordens skyld: Det er bassenget som er perfekt for oss i rullestol. Selv om hotellet var godt tilrettelagt med heis og ramper og det som skal være, kommer du ikke inn på badet med rullestol. Badet er delt i to, med en liten bås for toalettet og en bitteliten bås for dusjen, mens vasken var plassert midt i rommet. Det fungerte for oss, etter som Grybetrotter bare går med gåstol innendørs. Men baderomsløsningen ble rimelig trang, og fungerer ikke hvis du trenger rullestol inne på badet. Dette har Grybetrotter forstått er ganske vanlig på fire stjerners hotell i Singapore. Skal du være sikker på å få handicapvennlige baderom i Singapore, bør du gå for 5 stjerners hotell.

Series Navigation<< Grybetrotters julekalender. En årskavalkade. Luke 6Grybetrotters julekalender: En årskavalkade. Luke 8 >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *