Grybetrotter på tur fyller 5 år

 

2017-10-08 10.01.21

Oslo, Norge, lørdag 7. februar 2017 og søndag 8. februar 2017

Søndag 8. februar er det nøyaktig 5 år siden Grybetrotter på tur publiserte sitt aller første blogginnlegg. Siden den gang har Grybetrotter publisert 204 innlegg fra 24 land (Norge inkludert).

Vi har på våre reiser dekket alt fra Grybetrotters møte med Jesus i Rio de Janeiro til hun møtte han igjen på Cuba. Vi har rapport om fantastisk landskap i Sør-Afrika og lysende høydepunkter i Singapore. For bare å nevne en promille av hva vi har opplevd. 

Dette mener Grybetrotter fortjener en feiring (og det finnes alltid en unnskyldning for å ha fest), og Grybetrotters 5-årsfeiring gikk av stabelen i går kveld/natt/tidlig morgen. 

Som dekorasjon til feiringen av 5 årsdagen til Grybetrotter på tur hadde vi klippet sammen noen av Grybetrotters høydepunkter, her fra nyttårsfeiring på Copacabana i 2013, New York-eventyret i 2014, da vi reiste tilbake til 50-tallet på Cuba og strandliv blant russere i Vietnam.

– Det er jo akkurat som en temadag på ungdomsskolen dette, kvitret en av gjestene da hun så plakatene som var sirlig klippet ut for hånd.

Grybetrotter og Jobetrotter brukte det meste av lørdag formiddag til å lage mat til 20 personer.

Både puppen, knærne og ryggsekken min samtykker til å bli publisert. Og samboeren. Takk for en morsom fest!

Sitat fra Ingunntrotter tidligere i dag. Ingunntrotter reiste sist gang med Grybetrotter og Jobetrotter på tur til Sør-Afrika i 2013/2014. 

Grybetrotter visste at det var en bra fest når:

  • Hun fikk en flaske med sprudlevin som var på høyde med seg selv.

 

Grybetrotter hadde litt problemer med å helle fra 6-liters flaska på egen hånd. En av flaskegiverne Einartrotter, var imidlertid sjelden langt unna, og hjalp gladelig til. Einartrotter er for ivrige blogglesere også kjent som en av Islandsfarerne som var med på å kidnappe Jobetrotter dit da han fylte 40 år. 

 

  • Hun fikk muffins dekorert med palmer, smileys og blomster

 

2017-10-07 16.56.41

Marentrotter og Fredriktrotter, kjent fra både charterfeber i Cancun og bassengparty i Karibia, sto for desserten på lørdagens party.

  • Årets Quiz hadde økt i vanskelighetsgrad

 

2017-10-07 22.28.35

Årets quiz var en hyllest til Grybetrotter på tur og resten av gjestene. Grybetrotter var fornøyd med at ikke alle spørsmålene ble ansett som like enkle. Den eneste som klarte å ramse opp alle de 24 landene Grybetrotter har skrevet fra på bloggen var Steinartrotter, som med det hjalp gruppa si «Sofasitterne» til seier. Dette er ikke et bilde av Steinartrotter eller «Sofasitterne», men noen andre sofasittere fra festen. Steinartrotter er for øvrig en gjenganger på Grybetrotter på tur sin blogg, og ble sist omtalt på reise med Grybetrotter og Jobetrotter til Palma i påsken.

  • Singstar spilles på full styrke i New York

De fleste av festdeltakerne som var igjen da klokka var passert to på natta, trakk etter hvert inn i Grybetrotter og Jobetrotters andre stue, nemlig New York-rommet. Der ble det sunget SingStar av full hals til klokka var nærmere 4. Uten at en eneste nabo klaget.

  • Overnattingsgjestene rydder unna det verste rotet på nachspiel kl 4, og spiser rester til brunsj med oss dagen derpå

To av gjestene kom langveisfra, og da sto gjesterommet klart. Dagen derpå var det hyggelig å spise restemat med Alextrotter og Hillevitrotter.

Og med det har Grybetrotter på tur blitt feiret slik en reiseblogg bør feires. Vi er klare for nye fem år, og nå snart ny reisesesong. Denne vinteren blir reisesesongen ekstra lang.

For Grybetrotter starter vinterens reisesesong allerede neste helg. Da flyr hun (uten Jobetrotter) til Alicante med sine foreldretrottere. Etter det følger reisene tett. Og enda er vi ikke ferdig med å blogge fra India. Vi håper du vil følge med videre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *