Verden rundt….

Kos i Karibien – forrige reisesesong – vinteren 2012

Vinteren står for døren, og med det en ny reisesesong! Jippi!

Jeg syns nå det er på tide å dokumentere alle reisene våre ordentlig. De som ønsker å vite hva som skjer der, kan følge med på denne bloggen fremover. Det vil bli rapporter og bilder fra både Brasil, Cuba og Kina i månedene som kommer.

Men først begynner vi litt beskjedent med en helgetur til Barcelona. Har vært der før, men Barcelona er en av de få byene jeg kan gjøre unntak fra regelen om å ikke reise til samme sted to ganger. God mat, rullestoltilgjengelighet og ikke minst sydenlandsk temperatur gjør byen til en av de beste byene i Europa. Her har de til og med brudekjoler i Gry-størrelser, så sist jeg var her i februar 2010 kom jeg hjem med en aldri så liten brudekjole. Kjolen gjorde stor suksess i bryllupet vårt i oktober 2010, og så slik ut:

Men nok om det. Dette er da ingen bryllupsblogg, men en reiseblogg, om noen skulle være i tvil :-). Og selv om jeg vet HVEM, blir det spennende å se hva som møter oss i Barcelona på lørdag… 🙂

2 thoughts on “Verden rundt….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.