Den perfekte avslutningen

Dette er innlegg 18 av totalt 19 i føljetongen Sør-Afrika 2013/2014

P1030735

Cape Town, lørdag 11. januar 2014

 Etter to vellykkede turer på henholdsvis pingvinstranda og Kapp Det Gode Håp dagen før, var vi klar for siste hele dag i Cape Town. Lørdag 11. januar hadde Grybetrotter planer om å tilbringe en rolig siste dag ved bassenget før vi skulle tilbringe hele natta i mindre idylliske omgivelser på et fly hjem mot kalde nord. 

Det var imidlertid ett sted vi enda ikke hadde vært på – nemlig det fantastiske området Camps Bay. Vi hadde riktignok sett det fra oven da vi var på Table Mountain året før, men vi hadde ikke sett det på nært hold.  – Jaja, tenkte Grybetrotter – vi får ta en kjapp tur dit da, spise lunsj og legge oss ved bassenget etterpå.

Camps Bay skulle vise seg å bli det tredje og kanskje det største høydepunktet disse to siste dagene i Cape Town.

3. Camps Bay

P1030720

Dette er ikke Camps Bay, men Hout Bay, som vi passerte på vår vei til Camps Bay. Utsikten var ikke direkte frastætende her heller….

Grybetrotters ønske om en kjapp tur til Camps Bay for så å slappe av resten av dagen ved bassenget skulle vise seg å gå i dass.

Det var nemlig ikke så lett å forlate Camps Bay da vi endelig hadde kommet dit. Da vi ankom Camps Bay ble Grybetrotter helt målløs. Været var perfekt, stranda likså og noen hundre meter i begge retninger gikk det en perfekt hellebelagt strandpromenade vi bare MÅTTE gå på.

P1030723

Fin, finere, finest. Kodak-øyeblikkene sto i kø på vår vei langs havet til Camps Bay.

Ingunntrotter hadde før avreise undersøkt mulighetene for å finne et hotell i Camps Bay. Det viste seg å være umulig. Det vil si, hotell hadde de nok av, men ingen som var tilgjengelig for rullestolbrukere.

P1030738

Det eneste hotellet som var noenlunde tilgjengelig var hotellet bak Jobetrotter på dette bildet. Til den nette sum av ca 8000 kroner pr. natt. Den prisen syns vi ble litt i meste laget, og valgte heller å tilbringe nettene et annet sted..

P1030756

Det ble jammen meg lunsj denne dagen også. I Camps Bay var det sashimisalat som sto på menyen

P1030748

Litt akrobatikk-underholdsning kunne vi også se på mens vi ventet på maten.

P1030764Grybetrotter og Jobetrotter var veldig fornøyd på feriens siste dag. Så fornøyd at vi brukte de siste timene langs strandpromenaden i Camps Bay til å seriøst vurdere å ta permisjon fra jobb ett år for å reise verden rundt….

Høydepunkter fra Sør-Afrika generelt

Hvordan kan vi så oppsummere alt vi har opplevd etter tre uker i Sør-Afrika i bare ett blogginnlegg? Det trenger vi egentlig ikke. Ingunntrotter har gjort det for oss. På en aldeles utmerket måte. Vi lar derfor blogginnlegget hennes Best and worst of Cape Town and the winelands. fra bloggen Wheel the world avslutte vårt reiseeventyr for denne gang.

P1030721

Series Navigation<< Da Grybetrotter møtte pingvinene…Slutten på historien om kredittkortsvindelforsøket >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.