Bassengparty i Karibia

Dette er innlegg 2 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

2016-02-03 16.09.08

Puerto Rico, 1 til 3. februar 2016

Klokka var fem på morgenen. Til tross for at vi hadde lagt oss ved midnatt dagen før, var Grybetrotter lys våken. Ganske irriterende egentlig. Men etter å ha sett litt på Netflix på mobilen, begynte også Jobetrotter å våkne. Klokka syv var vi på plass i vår private hage ved bassengkanten. Og der ble vi – de neste tre dagene.

Grybetrotter likte spesielt:

 • Å spise frokost i vår egen hage
IMG_5468

Etter ankomst i Puerto Rico dagen før var vi innom Walgreens og kjøpte mat. Utvalget av mat var ikke stort. Derimot var det stort utvalg av hårgele. Noe vi ikke trengte…

IMG_5483

Man trenger ingen luksuriøs frokost når man kan spise i disse luksuriøse omgivelsene. Brød med chorizo-pølse og sjokolademelk smakte godt i varmen.

 • Hanen som besøkte oss i hagen innimellom
IMG_5478-1

Jobetrotter prøvde å bonde med hanen som besøkte oss i hagen den første morgenen. Uten at det gikk særlig bra. Hanen likte ikke Jobetrotter like mye som Jobetrotter likte han.

 •  Å kunne blogge fra hagen
2016-02-03 12.11.39

Her er ikke et bilde av Grybetrotter som blogger. Men hun sitter på solstolen sin og gjør det hun gjør når hun ikke blogger -nemlig leker med mobilen eller leser e-bok.

 • Å kunne forsere den ene unødvendige kanten inne i huset
IMG_5745

Selv om huset vi har leid er på ett plan, er det selvsagt en liten kant i hele leiligheten, som ødelegger en smule for helhetsinntrykket, etter som kanten ligger midt i stua og er totalt unødvendig. Kanten er på ca 3 cm. Men heldigvis ødelegger den ikke hele ferien. Grybetrotter har nemlig funnet en måte å løse dette på, så hun likevel klarer seg selv. Nemlig ved å rulle rullestolen i den delen av stua som går videre ut i bassengdelen (ut dit er det ingen kanter nemllig), og gå opp og over i gåstolen i delen som fører inn på soverommet og badet vårt.

 • Å sprette Prosecco ved bassengkanten
IMG_5583

Proseccoen vi hadde fått av huseieren vår Noelis, ble behørig åpnet ved bassengkanten.

 • Å skåle i Prosecco ved bassengkanten
IMG_5586

Historien bak det idylliske bildet: – Fredriktrotter, du har en diger klump som buler ut fra buksa, annonserte Marentrotter i det proseccokorka spratt til værs. Du må rette på den! Mens Marentrotter var opptatt av klumpen i buksa til Fredriktrotter, var Grybetrotter opptatt av å få Marentrotter til å skåle og smile til kamera. Ett minutt etter at bildet var tatt klarte Grybetrotter å helle ut halve proseccoglasset sitt på veska si der kameraet lå. Vi tenkte med bekymring tilbake til da Jobetrotter ødela vårt forrige kamera i Sør-Afrika. Men denne gangen gikk det bra, og vi kunne fortsette å smile og le. Artig hadde vi det uansett.

 • Den avslappende stilen i hengekøya
2016-02-01 09.46.04

Fredrikktrotter har funnet roen i hengekøya…

2016-02-03 11.25.18

Det gjorde Jobetrotter også…

 • Å kunne spille basketball i bassenget
IMG_5505

Klar, ferdig….

IMG_5509

…treff! Ballen traff faktisk nettet (etter sånn cirka ti forsøk).

 • Annen moro i bassenget
2016-02-03 16.08.49

Det blir ikke ekte amerikansk pool party uten ølflaska, plastikkoppene og basketballen.

IMG_5579

Og Jobetrotter prøvde å få fart på spruten…

 • Å kunne bade til alle døgnets tider, akkurat når vi vil
IMG_5564

Jobetrotter gjør seg klart for kveldsbad.

Grybetrotter likte ikke:

 • Ingenting
2016-02-01 07.35.18

«God mandag! Ny uke med ny bikini og nye bassengmuligheter…», skrev Grybetrotter på Facebooksiden sin mandag morgen. Og bassengmuligheter ble det. Grybetrotter har absolutt ingenting å utsette på oppholdet i Casa Dorado Del Mar i Dorado, Puerto Rico.

Men hvordan gikk det egentlig med prosjektet vårt med å finne ut om vi kan gå til noen restauranter i nærheten? Og kommer vi oss i det hele tatt ut av hagen vår noen gang? Følg med videre på turen….

 

Series Navigation<< Casa Dorado del Mar og kirkekylling på en søndagRoadtrip i Puerto Rico >>

2 thoughts on “Bassengparty i Karibia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.