Slutten på historien om kredittkortsvindelforsøket

Dette er innlegg 19 av totalt 19 i føljetongen Sør-Afrika 2013/2014

Oslo, akkurat nå

Forrige helg var Grybetrotter fornøyd. Da hadde hun klikket på publiser-knappen på det siste reiseinnlegget fra Sør-Afrika, og dermed fullført målet sitt om å referere hele turen fra dag til dag. Selvfølgelig med mer eller mindre god kvalitet.

Det hun imidlertid ikke hadde gjort helt ferdig var historien om hvordan det gikk da Grybetrotter ble forsøkt kredittkortsvindlet av Hotel Protea Victoria Junction i Cape Town. Altså da de forsynte seg av 50 940 ZAR fra kredittkortet hennes, i norske kroner 31 380,71. Observante lesere kan muligens huske at vi allerede har informert om at vi på nyttårsaften hadde fått pengene tilbake fra hotellet, men at kursen da var blitt redusert slik at vi fortsatt mangle 593 kroner. Hvor var så de blitt av?

Vi kan med dette informere at klagen til booking.com fungerte strålende. Den 9 januar fikk vi følgende mail fra booking.com:

Dear Grybetrotter

I am contacting you from the Customer Relations Department at Booking.com.

After reviewing your case regarding reservation 688964703 with Protea Hotel Victoria Junction, I can confirm that you are entitled to a refund for the amount of 593 NOK.

Gjennom sitt sikre betalingssystem tok det ytterligere tre dager, og så var pengene overført. Med andre ord – det nytter å klage og det er ekstra fordelaktig å ha dokumentasjon i orden hvis du gjør det. 🙂

2014-02-28 18.10.29

Grybetrotter har fått på vinterklærne og er tilbake i Norge for en liten stund

2014-02-28 18.10.38

Og har kjøpt nytt kamera etter at Jobetrotter mistet det andre til en kjempebølge i Sør-Afrika. Samme kamera som før. Det var jo tross alt bra. Disse bildene er dog ikke tatt med kamera. Kamera er likevel klar for sine første utfordringer snarere enn det aner…

Series Navigation<< Den perfekte avslutningen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *