Da Grybetrotter var på tur i regnskogen i Puerto Rico

Dette er innlegg 8 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

IMG_6161

Puerto Rico, torsdag 11. februar 2016

– Are you sure you want to do this? It is very steep down there… Amerikanerne som passerte oss smilte bekymret mens de stilte spørsmålet. – Yes, we’ll try, svarte Grybetrotter selvsikkert. -If it is too difficult, we’ll just turn around and go back. – Oh, ok, good luck then, humret amerikanerne, før de fortsatte sin ferd videre i motsatt retning. Vi var inni de dype skoger, nærmere bestemt regnskogen El Yunque. Foran oss lå en meget smal sti, som så ut til å gå nedover. Men siden det faktisk var anlagt et betongdekke på stien, følte Grybetrotter for å se hvor langt vi kunne komme med rullestol.

Continue reading

Tre trottere fortsetter bilturen; Fra parabolantenne til huletur

Dette er innlegg 7 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

IMG_6054

Puerto Rico, onsdag 10 februar 2016

Veien ble smalere og smalere etter hvert som vi snirklet oss oppover mot det Jobetrotter hadde gledet seg til i flere dager. I Aricebo Observatory kan man nemlig beskue verdens største parabolantenne. Det syns Jobetrotter er stas. Spenningen bygde seg opp mens han suste oppover de bratte fjellveiene.

Continue reading

Tre trottere på biltur i Puerto Rico; den øde kystbyen…

Dette er innlegg 6 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

Oslo, påsken 2016

Påskefreden har senket seg over hovedstaden, sola stråler og våren er i anmarsj. Likevel lengter Grybetrotter stadig tilbake til varmen i karibia og bassengparty i Puerto Rico. Det er på tide å skrive ferdig bloggen fra ferien. Hvis du skulle bli lei av å lese påskekrim, kan vi anbefale å drømme deg bort med litt reiseblogg isteden…

Continue reading

Bacardi til frokost, gamlebyen til lunsj

Dette er innlegg 5 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

IMG_5904San Juan, Puerto Rico, mandag 8. februar 2016

– Og hvis dere føler dere litt syke, trenger dere ikke å gå til legen, dere kan bare blande dere en mojito. Det er mye bedre enn all annen medisin. Erklærte guiden på Bacardi rom-museet. Så da vet vi det. Det var ingen fare for å bli alkoholiker med de rådene, nei.

Continue reading

Bassengparty i Karibia

Dette er innlegg 2 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

2016-02-03 16.09.08

Puerto Rico, 1 til 3. februar 2016

Klokka var fem på morgenen. Til tross for at vi hadde lagt oss ved midnatt dagen før, var Grybetrotter lys våken. Ganske irriterende egentlig. Men etter å ha sett litt på Netflix på mobilen, begynte også Jobetrotter å våkne. Klokka syv var vi på plass i vår private hage ved bassengkanten. Og der ble vi – de neste tre dagene.

Continue reading

Casa Dorado del Mar og kirkekylling på en søndag

Dette er innlegg 1 av totalt 9 i føljetongen Puerto Rico 2016

2016-02-01 13.19.26Oslo og Puerto Rico, søndag 31. januar 2016

– Alle må ut herfra! Nå, ropte Nokasvekteren. Inne på gaten var det fullt av folk som ventet på å få gå ombord i Drømmelinja til Norwegian. Men vi satt på et ulovlig sted. Den åpne gaten var visst ikke åpen likevel. Det var jo en kjempestor sikkerhetsrisiko at vi satt der før det var klart for ombordstigning.

Continue reading