Cocktailparty!

Dette er innlegg 10 av totalt 13 i føljetongen Cuba 2013

Varadero, 10 og 11. februar 2012

 11. Bassengkos

Det var sommer, det var sol og det var syden. Vi skulle prøve å lande etter det høye tempo i Havana og nyte sydenlivets gleder. Og ikke minst virkelig gli inn blant resten av charterturistene og utnytte det all-inclusive hadde å tilby. Jobetrotter hadde i tillegg til Maria-hosten nå mistet stemmen, og var av den grunn naturlig nok lite underholdende. Derfor benket vi oss ned foran et av hotellets tre digre bassengområder. Kun avbrutt av behovet for en drink i ny og ne. De neste to dagene så derfor menyen vår stort sett slik ut:

Frokost: Mojito og Kokosnøttjuice

15. Jo har kjøpt kokosnøttjuice

Jobetrotter med en drink og kokosnøttjuicen

Lunsj: Cristal og Bahama Mama (Grybetrotters gjensyn med kjær venn fra vårt cruise i karibien ett år tidligere)

 8. Vi har fått drinker

Middag: Juice og rom og Pina Colada

 10. 10.02.13 - Bassengkos

Kveldsmat: Cuba libre (rom og cola).

18. Bassengbar nr 2

Pool bar number 2

Til tross for Grybetrotters skepsis til buffetrestauranter, endte vi faktisk opp med å spise nesten alle måltidene våre på hotellets buffetrestaurant. Her var maten overraskende nok ikke så ille, og de hadde alt. Inkludert kokker som sto og skar opp og stekte både fisk, stek og skalldyr mens du så på. De flamberte bananer, epler og ananas på direkten og du kunne også velge dine egne ingredienser i pastaen, for deretter å få de stekt av kokken som kunne pasta og pizza. Vårt valg av buffetrestauranten hadde også sammenheng med at det var omtrent umulig å få bestilt noe bord i a la carte-restaurantene. I hvert fall med den feriemodusen vi var i.

Si det med tall – Fun facts fra Varadero:

* 10. februar 2013 hadde Jobetrotter og Grybetrotter vært sammen i 5 år.

* Solfaktor brukt under marinering i Varadero: Faktor 8 = Perfekt. Vi ble akkurat passe brune uten å bli brent samtidig. Vi hadde da lært vår lekse fra vår tur til Brasil i januar, der vi dessverre kom i skade for å bruke faktor 30 og ikke ble brun i det hele tatt.

* Antall ganger vi prøvde å bestille bord på en av hotellets 6 á la carte-restauranter i løpet av de 6 dagene vi var der: 6

* Antall ganger vi lyktes: 0

* Årsak: Vi var for seint ute, skranken vi skulle bestille fra var stengt akkurat da var der, det var feil skranke….osv osv.

* Antall ganger Grybetrotter ble gjenkjent på Varadero av norske, (som regel) middelaldrende par etter charterflyturen fra Gardermoen: 3.

19. Kul kaktus

En aldri så liten kul kaktusoppsats ved en av poolbarene

20130209_182057

Kart over hotellområdet – vi hadde rom 2106 i nr 21-«bungalow»-rekkehuset. Try find it 😉

Series Navigation<< CubakrisenGjensyn med Cuba >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *