Grybetrotter er klar for avreise til…

2016-01-08 15.21.29

Oslo, fredag 8. januar 2015

På søndag er det meldt masse snø i Oslo. Grybetrotter liker ikke snø. Derfor tar hun  konsekvensen av det, og vender nesa sørover igjen. I morgen 9 januar, setter hun sammen med Jobetrotter, atter en gang rumpa si ned i et par flyseter.

I likhet med da vi reiste til Sør-Korea i sommer reiser vi denne gangen med Emirates, med mellomlanding i Dubai.

2015-06-06 14.22.39

Grybetrotter gleder seg til et gjensyn med Emirates sovesystem…

Men nå er Seoul byttet ut med Singapore som endelig feriedestinasjon. Singaporeferien ble bestilt fordi vi ønsker å reise et sted som var varmt nok og som vi ikke hadde vært i før. Og som vil fungere bra for en ukestur. Hvor bra det fungerer kan dere følge med på neste uke, så sant wifien på hotellet vårt Marina Mandarin Singapore er samarbeidsvillig. Fortsettelse følger…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *