Bryllupsinvitasjonen

Brylllupsinvitasjonen

Oslo, torsdag 21. mars 2012

Grybetrotter kom hjem fra jobb seint på ettermiddagen torsdag 21. mars. Trøtt og sliten etter en lang uke, men smertelig klar over at arbeidsuka ikke var over helt enda, oppdaget hun til sin store glede en bryllupsinvitasjon på kjøkkenbenken. Invitasjonen var signert av et vennepar som heter Nina og Lars Erik. Gledesstrålende løp hun inn på badet til Jobetrotter som sto i dusjen og fortalte at vi var invitert i bryllup til Nina.

– Ja, sa Jobetrotter.

– Skal vi dra dit? sa Grybetrotter

– Selvsagt, sa Jobetrotter.

Og dermed tekstet Grybetrotter entusiastisk Nina med takk for fin invitasjon og melding om vår ankomst. Noen minutter senere tok hun invitasjonen i nærmer øyesyn – og plutselig oppdaget hun at «Nina og Lars Erik» var byttet ut med «Nina og Tor Erik». – Jøss, har Nina byttet ut Lars Erik med en som heter Tor Erik? tenkte Grybetrotter. Før det gikk et lys opp for henne at – ops, dette var ikke Nina og Lars Erik. Dette VAR faktisk Nina og Tor Erik – og Tor Erik er en kollega av Jobetrotter. Og det gikk sakte opp for Grybetrotter at hun hadde invitert seg selv til et bryllup som ikke eksisterte…

Lærdommen for den kvelden var følgende:

1) Det finnes flere forlovede par som heter Nina og noe med Erik

2) Det lønner seg å lese invitasjonen nøye før du svarer på den

3) Det er veldig på tide med en ny ferie….

Og med det setter vi kursen for Marrakesh i morgen den dag….

SMS til Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *