1000 steder å se før du dør

1000 steder å se før du dør

Denne boka fant Jobetrotter på Gardermoen da vi var på vei hjem fra Brasil for sånn ca 18 dager siden. Av de 1000 stedene vi bør se før vi dør har Grybetrotter igjen sånn ca 926. Med andre ord har vi dårlig tid! Forhåpentligvis får vi krysset av et par steder til i løpet av de neste to ukene, nå som vi straks setter kursen mot Cuba.

Etter å ha holdt ut kulda i Norge i hele 19 dager, er det på tide oppsøke varmere strøk igjen. I morgen setter vi oss derfor på direkteflyet til Apollo som flyr oss til Varadero, Cubas høyt elskede charterferiested.

Selv om vi har valgt flyet til Apollo, har vi reservert hotell på egen hånd. Den første uka har vi bestilt rom på det privatdrevne Amalia’s rooms rental midt i gamlebyen i Havanna. Rommet koster den nette sum av 150 NOK pr natt. Amalia skal ha det både trinnfritt og rullestolvennlig, så vi er optimistiske. Vi har også blitt lovet transport fra flyplassen til hotellet. Her skal vår «official taxi driver pick you up with a comfortable car and air conditioner big enough for you and your wheelchair».

Det vil si – det gjenstår å se. Grybetrotter oppdaget nemlig i går at det er en høy sannsynlighet for at Susanna (som vi mailet med for 3 måneder siden) har misforstått hvilken flyplass vi egentlig lander på. Havanna er ca 2 timers kjøretur fra Varadero, men ut fra beskrivelsene hennes virker det ikke som om det er det hun har tenkt. Foreløpig har vi ikke fått noe svar på e-posten sendt i går for å forsøke å oppklare misforståelsen. Så det blir spennende å se hvor vår offisielle drosjesjåfør til slutt står og vifter med  skiltet med navnet til Grybetrotter på…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *