Håndbagasjen er pakket og klar…

..Og det er snart jeg og.

Her er en av julegavene vi fikk i år:

BildeReisekofferten var midt i blinken, og inneholder akkurat det vi trenger for å komme oss gjennom en 16 timer lang flytur med mellomlanding i Amsterdam. Som er det vi skal på torsdag. For mens andre fortsetter julefeiringen her hjemme, pakker vi jula ned i morgen. Varmere strøk kaller, og denne gangen er feriedestinasjonen Brasil. Første stopp er Rio de Janeiro.

Bilde

Jeg vet at mange tenker «oj, det høres slitsomt ut med en så lang flyreise». For mitt vedkommende er det imidlertid motsatt. Jeg har nemlig en syk tendens til å storkose meg på langdistanseflyvninger. Jeg gleder meg til å sitte og se filmer i evigheter, bare avbrutt av et par måltider, drinker og litt soving i ny og ne. Langdistanseflyenes egen lille bobleverden….

Våre vanlige reisevenner Ingunn, Ingrid og Olivier har reist i forveien for noen dager siden, og ryktene går om at det er 30 grader og full sommer der nå. Det bør derfor ikke komme som noe stort sjokk på noen at jeg gleder meg vilt. Fyldig reisereferat vil selvfølgelig komme fortløpende, avhengig av hvor god nettilgangen er i Rio. Hotellet lover gratis WI-FI, så forhåpningene er gode… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *