Site icon Grybetrotter på tur

På topp i Los Christianos

Los Christianos, Tenerife, 25. november til 2. desember 2018

I utkanten av Los Christianos, eller der Los Christianos begynner om du vil, ligger Arona Gran hotel. Dette hotellet hadde vi valgt å ta inn på under årets sydenferie, først og fremst fordi hotellet har 18-årsgrense.

Etter som Grybetrotter nå reiste med foreldretrotterne sine, hadde vi bedt om å få oppgradering til et større rom med to bad. I oppgraderingen lå det tilfeldigvis også en VIP-pakke, kalt «Up!», som medførte tilgang til et eget basseng med fantastisk sjøutsikt på taket, tapas og servering gjennom hele dagen og gratis drinker. Og slik gikk det til at Grybetrotter tilbrakte det meste av årets sydenopphold på toppen av  Arona Gran hotel. 

Og med det har vi egentlig oppsummert sydenferien 2018 til Tenerife enkelt og greit. Grybetrotter har beskrevet Los Christianos i blogginnlegg fra tidligere opphold der, og byen har ikke endret seg på fem år. Hun følte derfor ikke behov for å bevege seg nevneverdig fra taket der vi hadde absolutt alt.

Grybetrotter likte spesielt:

– Livet er ikke veldig ille når man kan svømme rundt i sitt semi-private basseng, med fantastisk sjøutsikt, sol og vindstille hver dag, tenkte Grybetrotter mens hun gjorde nettopp dette.

 

Her er noen av tapasrettene mandag 26. november

 

Dagens dessert lørdag 1. desember.

Denne rosècavaen var riktignok ikke champagnen og kaviaren vi fikk servert ved bassengkanten onsdag 28. november, men så måtte man ikke nødvendigvis vente på champagnen for å få seg noe å drikke på taket heller.

Grybetrotter liker best å spise utendørs i varme land, og både frokosten og utsikten på Arona Gran hotell var upåklagelig. Her fra første frokost mandag 26. november.

Grybetrotter likte ikke:

Cava-Sangrian var årets beste sydendrink, og ble servert på Arte del Gusto i Los Christianos sentrum på kvelden onsdag 28. november.

Fantastisk hjemmelaget is, også den servert på restaurant Arte del Gusto onsdag 28. november. Istedenfor flere kuler med forskjellige issmaker, ble ønskede smaker mikset sammen i en herlig smaksbombe.

Så, ville vi gjort tatt samme turen igjen? Helt klart. Så klart at Grybetrotter nå snuser på intet mindre enn en langhelg på samme tak igjen i løpet av vinteren…. Men før det går turen til Singapore. For tredje gang. Blir alle gode ting tre?  Det gjenstår å se…..

 

 

 

Exit mobile version